Bert verleent verschillende services:

 

Kleine verbouwingen en renovaties

Denkt u aan een slaapkamer- of toiletrenovatie, het aanbouwen van een carport, het plaatsen van uw nieuwe keuken of het plaatsen van een binnenmuur? Bert kan het maken en u adviseren over de plaatsing, het aanbrengen van eventuele isolatie of het gebruik van brandwerend materiaal.

 

Verhelpen van kleine ongemakken

Het verhelpen van lekkages, het soepel draaiend maken van deuren en ramen, of... een keer de sleutel binnen laten liggen? U kunt Bert ook in noodgevallen bereiken. Ook voor het in elkaar zetten van montagepakketten of het ophangen van schilderijen kunt u Bert bereiken.

 

Veiligheidsbeslag voor ramen en deuren

Bert is  gediplomeerd Preventie-adviseur van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Wist u dat huizen die het certificaat “Beveiligde woning” hebben, ruim 90% minder kans hebben op inbraak? Bert adviseert en monteert. Meer weten wat u zelf kunt doen? Zie ook deze pagina.

 

Vervangen en plaatsen van kozijnen, deuren en ramen

U kunt denken aan het vervangen van kozijnen, maar ook het afhangen van de nieuwe deuren en ramen zelf. Verder natuurlijk ook het plaatsen van glas, evenals het vervangen van enkel door dubbel glas.

 

                                                 Sleutelservice in Beusichem! 
Per 1 oktober 2023 start Bert met een eigen sleutelservice op Molenweg 4 te Beusichem.
Hij heeft een zeer uitgebreid assortiment met ruim 1800 soorten basissleutels.

 

 

Dit is slechts een selectie van veel voorkomende werkzaamheden.

Laat u vooral informeren over de mogelijkheden!